icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 juni 2013 19:59

Jag gjorde det :)

Har varit på en promenad, det var superlänge sen sist, gick bara hälften av vad jag brukar för himlen var så svart och jag hade inget paraply med mig, men med facit i hand hade jag kunnat gå hela rundan för det har inte kommit nåt regn ännu, nåja 2,5 km är bra det med, fast visst är ju 5 km-rundan lite bättre :) men men bättre än inget alls, sen har jag kommit igång med cyklingen till och från jobbet också, det blir 5 km enkel väg så jag känner mig ändå rätt nöjd med motionen för idag. Maten har det också gått riktigt bra med, har inte stoppat i mig nåt onödigt och skrivit in allt i både mat och motionsdagboken, hoppas jag har kommit igång nu för det är längesen jag har gjort allt detta. Känner mig glad och nöjd över dagen!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.