icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 februari 2012 15:36
2

Jävla vinter och jävla kyla

Nu tänker jag skylla allt på kylan som vi haft, egentligen ska man väl klara av att hålla sin diet även när det är kallt men det är så jäkla svårt med motivationen när det är kallt ute, snöigt, mörkt och allmänt trist. Jag har varit supertrött dom senaste två veckorna - och det är just under dom här två veckorna som vi haft superkallt -30 och lägre än det flera dagar på raken. Jag längtar jättemycket efter att det ska bli vår och sommar nu, tyvärr bor man ju i norra delen av Sverige där våren inte kommer på riktigt förrän i april, men mars är ändå ganska fin häruppe, solen lyser så snön gnistrar, det är mellan 5-15 minusgrader, vilket jag tycker är ganska lagom :) Då kan man (åtminstone jag) börja känna att livet är tillbaka igen, okt-feb är inga roliga månader häruppe, nä dom är mörka, kalla och snöiga. Har tyvärr inte skrivit in min mat eller mitt fusk på dom här två veckorna, känns som ingen idé liksom, fast egentligen är det väl verkligen då man ska skriva in allt, för att få se det svart på vitt... Nu hoppas jag att jag snart är uppe på banan igen, bara att jag gått in här är ju ett första steg iallafall så det går ju åt rätt håll :)

Kommentarer

  • 9 feb 2012 15:51
    Twix
    Javisst är det så, bättre att skriva in precis allt, även fusket, men också att skriva av sig och prata m andra här, kan göra så allt blir bättre :)
  • 9 feb 2012 19:14
    Lider med dig! Har varit som en isbit hela dagen, både inomhus och utomhus...vi får härda ut tills våren kommer! Till dess får vi pälsa på oss så mycket det går. Och som [FET]Twix[/FET] säger så är det bättre att skriva in allt här på MD oavsett hur det har gått under dagen. Vi stöttar dig! Kraaam!

Logga in för att skriva en kommentar.