icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 juli 2018 08:37
3

Inte riktigt där än!

Förra veckans vägning gick ju hur bra som helst, det gjorde även veckans men ändå liiite surt att jag inte kan säga att jag tappat 10 kg, efter dagens vägning har jag 2 ynka hg kvar till -10 kg, så nästa vecka borde jag väl ändå få briljera lite?! 😁

Känns jäkligt bra, det är så roligt att det nu äntligen har släppt och går åt rätt håll hela tiden, det är många år sen jag klarat mig såhär länge med att lyckas gå ner. Jag började min viktresa 1 jan 2018 och sa då åt mig själv att under detta året ska jag verkligen ge allt för att gå ner i vikt och för att må bra, jag tror minsann jag lyckats! 😀 Jag mår så himla bra, både fysiskt och psykiskt.

 

 

Gillar

Kommentarer

 • 7 jul 2018 09:44

  Vilken härlig text! Grattis till fina resultat!

  Ditt positiva härliga ” flow” smittar av sig när jag läst ditt inlägg!☀️☀️☀️

 • 8 jul 2018 08:59

  Vad glad jag blir för din skull - tror med all säkerhet att Du kommer få briljera nästa vecka med ett - 10 ( och lite till ) resultat !

 • 12 jul 2018 20:39

  Tack så mycket! Härligt att kunna ge lite "flow" till nån 😁 

  Mitt liv är så himla härligt just nu så jag tror det är därför det går så himla bra 😀👍🏻

  För att göra en lång historia kort så separerade jag för två år sen och nu känner jag på riktigt hur bra jag har det utan den mannen jag levde med då, han tryckte ner mig i skosulorna utan att jag märkte nåt så nu när jag kan/får bestämma själv så märker jag ju hur bra jag har det och det är nog därför detta med vikten och träningen går så himla bra! 

  Livet leker och jag med det! Kram på er!! ❤️❤️

Logga in för att skriva en kommentar.