icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 mars 2013 13:02
5

Igår åt skogen, idag uppåt igen :)

Hur det kan svänga!! :) Är glad idag, har hittat en ny "diet" som jag hoppas och tror kommer passa mig, Dukan-dieten, nån som hört talas om den? Jag har en kompis som kört den sen i januari och har gått ner 8 kg, helt otroligt!!! Jag behöver nåt nytt tänk i min hjärna och en kom-igång-spark och jag tror att det här kan vara det! :) Man kör först en attackfas i 1-7 dagar, jag skulle köra 6 dagar, då får jag bara äta proteiner och mejeriprodukter, jag får äta tills jag är mätt, inte överäta men heller inte underäta, jag äter när jag är hungrig, enl dom som vet så ska suget minska, kanske tom helt försvinna efter några dagar, jag hoppas det försvinner. Efter 6 dagars attackfas så kör man en sk cruisefas fram till dess att man är i mål, då äter man samma sak fast man lägger till grönsaker varannan dag. Jag har inte kollat vad jag ska äta när jag är i mål för det är så länge kvar att jag tyckte inte det var nån idé, ja, lite har jag förstås läst men inget jag lagt på minnet, vet att man får plussa på med lite kolhydrater då iallafall och det är så man ska försöka äta resten av livet för att bibehålla vikten. Jag känner mig riktigt taggad inför det här och har satt igång idag, varför alltid börja på en måndag?... Nä, idag söndag blir första dagen för då har jag räknat ut att min första dag för att sätta till grönsaker blir på lördag nästa vecka, då blir det ju lite festligare :) Tjoho, nu känns det ut som att jag är på väg upp på banan igen, jag hoppas bara att jag inte halkar tillbaka igen utan fortsätter.

Kommentarer

 • 17 mars 2013 13:14
  utter
  Heja heja! Hoppas att det går jättebra med nya dieten! :)
 • 17 mars 2013 13:33
  Lycka till! :) du får uppdatera om hur de går :) Pepp pepp!
 • 17 mars 2013 14:03
  Tack så mycket för ert pepp :) Ja, jag hoppas ju att jag klarar det här nu, är ju lite nojig efter alla mina misslyckanden men har en kompis som kört dieten sen januari som lovat hjälpa mig :)
 • 17 mars 2013 16:39
  Kommer säkert gå bra, bara viljan är med. Har själv kört Dukan-dieten sedan Januari 20012. Finns inte så mycket att läsa om här på matdagboken om Dukan, men du kan söka dig fram vid forumet och söka på ordet Dukan så hittar du några som kör programmet. Lycka till.
 • 18 mars 2013 20:25
  Tack för tipset klase, ska genast kolla forumet. :)

Logga in för att skriva en kommentar.