icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 mars 2012 20:19
1

helgen redan slut?!..

Jisses så helgerna bara rusar iväg, idag har då verkligen dagen rusat iväg, det märks att vi förlorat en hel timme :) Idag har jag städat så svetten lackat, har nog gjort världens gympass fast med städning :), jag har dammtorkat, dammsugit, skurat, putsat fönster, hängt upp andra gardiner, tvättat, vikt tvätt och ikväll har jag sytt 2 gardiner till toaletterna, puh så jag har gnott idag, dessutom så har jag gräddat våfflor till middan. Nu känner jag mig rätt så trött men väldigt nöjd med dagen, det luktar fräscht och rent i hela huset, sånt gör mig riktigt nöjd och glad. Ätandet har det också gått riktigt bra med, "fuskade" idag med våfflor gjorda på vetemjöl men magen verkar ha klarat det ganska bra ändå, har också varit duktig och skrivit in allt jag ätit, tom igår då jag överskred en hel del men det är inget jag bryr mig om, nån gång i veckan ska jag tillåta mig att inte bry mig om det blir för många kalorier. Imorgon är en ny vecka som jag tänker ta hand om lika bra som den här veckan, på lördag ska det visa minus på vågen igen, förhoppningsvis mer än den här veckan..

Kommentarer

  • 25 mar 2012 20:43
    Twix
    Kul att det har gått bra för dig :) jag har skött mig bra, men ökat på kcal intaget (minskat avdr för viktminskning) så lite gruvar jag mig för vägningen i morgon, hoppas att det inte är +, har ju skött mig även m promenaderna.

Logga in för att skriva en kommentar.