icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
17 januari 2012 17:40
3

Hä gå bra nu!

Jisses så det går bra för mig just nu, jag är så himla taggad så det är inte sant, vet inte varför men jag tror att bl a matdagboken har ett finger med i spelet, det är så roligt att höra från bloggarna hur bra det går och hur många som kämpar, det ger mig en massa kraft att fortsätta min viktresa, jag tackar er alla fina som bloggar. :) Varje dag har jag alltid kalorier kvar att förbruka, jag äter inte alltid upp dom, är jag inte sugen el hungrig på kvällen så låter jag dom vara, är jag sugen försöker jag ta nåt som är mättande och nyttigt istället för som förut, nåt sliskigt gott :) Tack för att ni finns här, ni ger mig kraft!! TACK!

Kommentarer

 • 17 januari 2012 17:43
  Twix
  ha ha visst hade jag rätt ? :D en toppensida det här :)
 • 17 januari 2012 17:45
  Håller med till 100 procent. Äter du efter lchf metoden?
 • 17 januari 2012 18:36
  Ja, Twix du har så rätt så :) HuZen: Jag äter enl LCHF men är inte alltid lika strikt, känner att min mage mår bra av lite kolhydrater och jag är inte lika sockersugen.

Logga in för att skriva en kommentar.