icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 december 2011 20:27
4

Gymmet

Har varit på gymmet idag och träffat Ann, hon hade gjort ett specialprogram för mig som vi körde igenom, fick bara använda några få maskiner och utan vikter, körde lite med boll och så har jag fått stretchövningar att göra. Tänker fara på gymmet och göra det här programmet 2 dagar/vecka, övriga dagar ska jag antingen promma el så köra crosstrainern jag har hemma, plus att jag kan göra stretchövningar hemma för till dom behöver jag ingen maskin. Matmässigt har det varit en bra dag :) Till lunch blev jag lite överraskad när jag öppnade matlådan, trodde att jag hade med mig kåldolmar som vi åt till middag igår men det visade sig att jag tagit matlådan jag gjort iordning från lördagens middag, fläskfile och blomkål/broccolimos och sås :) Det gjorde inget att det blev fel, var ju gott :) Till middag blev det korvstroganoff med blomkål och broccoli, smakade också bra. Ikväll har jag tagit en tekopp, till det tog jag faktiskt en kaka, ajaj men den var himla god :) Nu blir det inget mer ätande för mig idag, har trots kakan kvar 152 kcal men dom äter jag inte upp.

Kommentarer

 • 19 dec 2011 20:33
  Twix
  ser ut att gå bra för dig :)
 • 19 dec 2011 20:46
  SKSKSK: Jag har fått ett specialkomponerat program för min nacke, inte för vikten, vikten ska jag försöka fixa själv :) Tack Twix, ja just nu flyter det på riktigt bra, det är bara att hänga med, vet ju hur svårt det kommer att bli i helgen..
 • 19 dec 2011 20:50
  Twix
  Ja huvva, helgen blir en riktig prövning :)
 • 19 dec 2011 21:05
  SKSKSK: Aha ok då missförstod jag. Jag har ett stillasittande arbete så jag har fått nackbesvär av det, det började i fjol, har varit sjukskriven länge men har nu i höst börjat arbeta igen och har då turen att ha en bra arbetsgivare som har ordnat så jag får gå på rehabilitering på vårt lokala gym som då även håller på med rehab av olika skador, Ann som jag går hos kommer även att ge mig massage och lite andra behandlingar. Det är bara 3 maskiner jag får köra, resten är med kroppen, olika övningar med boll och bara kroppen. Maskinerna får jag inte ha några vikter på, allt för att det ska vara så skonsamt som möjligt. Får inte heller köra för många upprepningar. :)

Logga in för att skriva en kommentar.