icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
29 mars 2013 19:51

Glad Påsk!

Har ju helt glömt bort att blogga idag, har ju vägdag fredagar och WOW -1,7 var det den här veckan, Alltså den här Dukan-dieten är bara för bra! :) Har nu på 2 veckor tappat precis 4 kg!!! Jag är jävligt nöjd, det gör absolut ingenting om det fortsätter i den här stilen. Har klarat mig riktigt bra från påskgodiset, igårkväll blev det några skummisar och idag har jag ätit en skum-kokos-boll och det får räcka för idag, till middag blev det ugnsrostade grönsaker och en kotlett, det var såååå supergott, jag skulle kunna äta ugnsrostade grönsaker varenda dag tror jag :) Härligt väder har det varit idag också, jag har suttit ute i solen ett tag och gottat mig, gubben och yngste sonen har varit på skotertur och grillat korv, dom var borta i flera timmar.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.