icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 mars 2013 17:59

Glad glad glad

Är så himla glad :) Attackfasen i Dukan-dieten har gått och går fortfarande så himla bra, imorgon är det dags att börja lägga till grönsaker :) Då ska jag äta grönsaker under helgen och sen till veckan blir det protein+mejeriprodukter må-tor för att sen fre-lör-sön få äta även grönsaker, tror det blir jättebra, jag har ju lättare att hålla mig under veckorna då man ändå har allt inrutat, på helgen är det ju lite mer fritt så då är det ju bra om man får äta lite mer :) då har man ju något att längta till dessutom, har märkt att jag gillar det här med att räkna ner till nåt, då går det så himla bra!! :) GLAD GLAD GLAD!!! Det bara sprudlar av glädje i kroppen, åh så jag längtar till imorgonbitti när jag har vägningsdag, jag hoppas verkligen att det nu syns på vågen, det skulle ju platta till mig rejält om det inte syns nåt då blir jag då ledsen i ögat...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.