icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 februari 2013 11:28
3

Gick som förväntat

Ja, så var det vägning idag igen, gick precis som jag trodde, den visade en massa plus :( men jag har mig själv att skylla, har varit hemma sjuk i veckan men inte så sjuk att jag inte kunnat el velat äta och ätit har jag gjort, tyvärr!! Det har slunkit ner både det ena och det andra. Men det är bara att ta nya tag, jag SKA fanimej klara viktresan den här gången, trots motgångarna, vet ju att det kommer fler gånger efter vägen, tur jag har er här på MD som peppar och stöttar, tack för det allihopa!!

Kommentarer

 • 8 feb 2013 12:11
  Det är bara att bryta ihop och gå vidare ;)!!! Klart du fixar det! /Marie
 • 8 feb 2013 12:32
  utter
  Nya tag! Heja heja! :)
 • 8 feb 2013 16:06
  Heja heja och en massa pepp till dej:-) kram

Logga in för att skriva en kommentar.