icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 januari 2012 19:23
5

går åt skogen (igen)

Som vanligt när man (jag) hamnar utanför diet och koll så tar det en jäkla tid att komma på rätt köl igen. :( Har nu satt ett nytt datum för min återgång, kanske det blir lättare så än att försöka och försöka varje dag... vet inte men jag hoppas det funkar :) Fick idag hem Katrin Zytomierskas bok LCHF på mitt sätt och jäklar så bra den var, rekommenderar den till alla som är intresserad av att börja med LCHF, hon skriver så himla bra och rättframt, dessutom har hon med matschema för dom två första veckorna, sen nästa två veckor osv, träningstips och bra recept på god mat, vanlig mat som är enkel att göra och går fort, inte en massa konstigheter utan vanlig hederlig mat som man kan hitta på en "vanlig" butik, en del har hon visserligen köpt via lchfbutiken.se men den är ju också lätt att komma åt, bara att gå in på nätet och beställa det man vill ha. Om ni undrar när jag ska börja igen så hade jag tänkt nästa vecka, måndag. Kanske dum dag att börja på men då är ju alla storhelger slut och jag ska återgå till jobbet igen, då är allt tillbaka i normala banor igen, känns som bra att ta tag i det på riktigt då!! :)

Kommentarer

 • 4 januari 2012 19:57
  Tack för boktipset! Den ska jag nog köpa... Lycka till på måndag! *pepp*
 • 4 januari 2012 20:07
  Tack för peppet! Ja, boken är super!! Men man måste gilla Katrins hårda ordval för att gilla boken, för hon skriver där precis som på sin blogg :)
 • 4 januari 2012 20:09
  Okej, jag har aldrig läst hennes blogg.. kanske skulle leta på den och läsa lite =)
 • 4 januari 2012 20:10
  Gör det snotra! Kolla bloggen, den finns på finest.se
 • 4 januari 2012 20:13
  Tack det ska jag =)

Logga in för att skriva en kommentar.