icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 januari 2012 17:07
4

fuskat :(

Jag har fuskat idag :( åt en kaka på eftermiddan, det känns inte jättebra men ändå helt ok, kanske svårt att förstå :) men jag har ändå 90 kcal kvar att äta om jag vill trots den eländiga kakan men eftersom jag inte ska äta så mycket kolhydrater så blev det ju alldeles för många av dessa - 60 g huuua, jag brukar vilja hålla mig under 30 g men men det är bara att gilla läget, kakan är ju redan i magen. Vet att man inte ska skylla på nånting men jag hade sån hemsk huvudvärk att jag "inte var vid mina sinnes fulla bruk" ;), nu efter middagen så känns det mycket bättre, har fortfarande kvar lite värk men det är inte så jag håller på att dö iallafall. Känner att det kommer från min eländiga nacke :( så less jag är på det här nackontet - det är över ett år nu... I övrigt så har jag skött mig exemplariskt :) jag riktigt längtar till på lördag då jag får väga mig! Upptäckte att jag glömt att skriva in stekt ägg jag åt till middag så nu blev det -18 kcal - hm mindre bra :(

Kommentarer

 • 11 januari 2012 17:22
  Twix
  trösta dig med att det var ett ägg och inte en chokladkaka :D ägget gör nog inte så mycket, trots att det blev överskott, tror nog du kan fortsätta se fram emot lördagen :) grattis till att det annars gått så bra för dig i veckan :)
 • 11 januari 2012 17:28
  Ägget är inget jag oroar mig för, det är KAKELÄNDET jag stoppade i mig, hade jag inte gjort det så hade jag inte legat på minus nu :)
 • 11 januari 2012 17:56
  Twix
  okey, då stoppar du inte i dig någon i morgon då :)
 • 11 januari 2012 18:00
  Nix, jag lovar!!! :)

Logga in för att skriva en kommentar.