icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
22 mars 2012 16:26
5

Fan vad jag är bra! :)

Det är så roligt för det går så himla bra för mig just nu, jag äter inte för mycket och jag motionerar som jag ska, är faktiskt lite överraskad över mig själv, jag kan ju jag också!!! :) På lördag är det veckovägning igen, jag hoppas verkligen att det visar även på vågen hur duktig jag är :) Har 3 kg tills jag byter 8:an mot 7:an, vet att jag inte har gått ner så mycket som 3 kg den här veckan, men jag hoppas iallafall på minst 1 kg, är det + på vågen nu så tror jag fan att jag kastar ut den!!! ;)

Kommentarer

 • 22 mar 2012 18:05
  Twix
  Kanon catta, fan vad härligt att höra, ser fram emot lördag jag också, ring mig med ett glädjetjut :D men tänk på att nedgången även kan synas först veckan efter, så bli inte ledsen om det skulle råka bli så, ibland blir man så frustrerad för att det blir så litet minus, sedan veckan efter är det ett stort minus, ganska konstigt men vanligt. Jag tror jag vet varför jag haft en svacka, är strax dags för trevliga veckan.
 • 22 mar 2012 18:21
  Ja, jag vet, ska försöka att inte bli besviken om det bara är några hekton, bara det inte är upp så, för då jävlar!!! :)
 • 22 mar 2012 18:27
  Twix
  Ha ha, nej tror inte det är + när du skött dig så himla bra :)
 • 22 mar 2012 18:32
  Ja, jag har verkligen skött mig, har tom haft kalorier över trots att jag äter lite kolhydrater och mycket fett, jag vill inte kalla det för LCHF eftersom jag äter lite för mycket kolisar för att hålla den dieten :)fast nu kör jag ju inte det för att gå ner i vikt egentligen utan för att magen inte pallar med för mycket gluten och socker.
 • 22 mar 2012 18:37
  Twix
  Låter som att det är något som passar dig bra, då ska du fortsätta så, alltid bäst att satsa på ett sätt som passar en själv, eftersom allt ändå handlar om kcal då tror jag man lyckas bäst, så kör på :)

Logga in för att skriva en kommentar.