icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 mars 2021 08:28
3

En bra vägning idag!

Vägningsdag som vanligt på lördagar, idag gick det helt ok, -7 hg, jag är nöjd med den siffran.

Jag har skött mig lite bättre den här veckan men inte exemplariskt, har iallafall tagit ett litet steg mot det bättre, har tänkt efter lite mer vad jag stoppat i munnen, känner mig lite mer på gång nu och tankarna har börjat gå mer åt det hälsosamma hållet. 

Till nästa lördag vill jag också ha ett minus på vågen, jag har 2,5 kg tills jag får byta ut min första siffra, det är ett delmål som jag gärna vill nå så snart som möjligt och för att nå det så är jag ju tvungen att sköta mig.... 😁

Idag börjar jag dagen med lite film, ute snöar det och det är -3 grader. När frukost och film är slut så ska jag gå ner på affären och handla, så skönt att göra bort det på morgonen när det inte äs så mycket kunder, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra av dagen, kanske att jag ser lite mer film? Jag får se vad jag känner för, känns härligt att inte ha nåt inplanerat.

 

Ni får ha en bra lördag! 

Gillar

Kommentarer

 • 6 mars 2021 09:29

  Härligt med minus resultat. Sen hur veckan sett ut är historia det gav ju resultat oavsett om det slinkit ner något som du inte tänkt äta. Ny vecka nya tag.

 • 6 mars 2021 11:37

  Härligt jobbat 👍🙂

 • 6 mars 2021 14:58
  MAS63

  - 0,7kg är ett strålande resultat! Heja!yes 

Logga in för att skriva en kommentar.