icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
26 May 2018 08:48

Det går framåt

Längesen jag skrivit nåt här men jag har inte gett upp, bara det att jag inte riktigt orkat engagera mig i bloggen men jag kör på, är på gymmet 3 dagar i veckan ungefär och så cyklar jag till och från jobbet vilket blir 1 mil om dagen, har gått ner 5,4 kg i vikt och minskat 6 cm i midjan, det är jag riktigt glad och stolt över, det enda jag inte har kommit igång med är det här med maten, jag kör på som vanligt men skulle jag ta itu med det också och äta lite mer grönisar och mindra kolisar så skulle jag säkert gå ner mer snabbare men jag känner att jag inte vill stressa mig själv med allt på en gång, då vet jag att jag faller och det vill jag inte, då är det bättre att det går lite långsammare och jag fortsätter sköta motionen iallafall. Det som är svårast känner jag är att låta bli att ta nåt ätbart på kvällen vid TV:n... jag blir så himla sugen då, det hjälper inte att jag har frukt och äter det, det är inte det jag är sugen på... 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.