icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
27 mars 2021 09:02
3

Det går bra nu!...

Då var det lördag igen och dags för vägning, den här veckan hände nåt, jag har gått ner 1,2 kg!!

WOW! 

Men jag fick ett rejält uppvaknande förra veckan, hamnade på akuten fredagkväll med ett rejält gallanfall, där fick jag ligga i 3 timmar, jag trodde ett tag att jag hade hjärtinfarkt men tack och lov så var det inga problem med hjärtat, det såg så bra ut men däremot hade jag ett skyhögt blodtryck och när läkaren kollade min journal flera år bakåt i tiden så kunde han inte förstå att jag inte fått medicin tidigare för det har legat lite för högt länge så nu sattes medicin in på direkten, jag fick åka hem med uppmaningen att se över mina levnadsvanor, äta mindre fett (för gallan) och börja promenera, minst 30 min om dagen.

Jag har verkligen tagit till mig detta, har varit hemma från jobbet hela veckan för att komma i balans och kunnat börja tänka bättre tankar.

Jag har promenerat varje dag sen tisdag (måndag mådde jag fortfarande så dåligt) och jag har ätit mycket grönsaker till varje middag, ätit mer mellanmål  och som jag fick bra respons av kroppen! Viktnedgång och ett blodtryck som redan nu visar på bra värden, jag är så lycklig just nu, ska verkligen se till att jag går ner en massa, har ju en hel del kvar men jag SKA fixa detta nu! SKA!! 

Gillar

Kommentarer

 • 27 mars 2021 10:04

  Vad skönt att det vänder åt rätt håll! Härligt att höra! 

   

 • 27 mars 2021 10:24
  Tita

  Lycka till!!

  Ibland är det bra med en väckarklocka bara den ringer i tid!!

  Sköt om dig!

 • 27 mars 2021 11:14
  Bella50

  Hejar på jag med. yes

Logga in för att skriva en kommentar.