icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 mars 2012 17:33
1

dålig start men trevligt slut

Började dagen med huvudvärk, inte roligt alls men jag tog lite piller och sen 7.20 begav jag mig iväg på en promenad, var väldans halt så jag fick inte gå i den takt jag ville men jag försökte gå så fort jag kunde utan att halka och slå ihjäl mig, 1 timme blev det och jag är nöjd, tyvärr gick inte huvudvärken bort, fick ta mer piller på jobbet så vid 14-tiden så började jag känna mig bra igen och det var ju skönt, skulle jobbat till kl 17.00 men jag ansökte om att få gå hem kl 16.00 och det gick bra, så skönt att komma hem en hel timme tidigare än det var planerat :) Nu sitter jag och skriver in vad jag ätit under dagen och se, jag har över 200 kcal kvar att äta om jag vill :) Samtidigt som jag skriver här så lyssnar jag på bra musik, för det mesta vill jag ha det tyst när jag varit och jobbat (sitter i växel), men ibland känner jag att jag vill lyssna på nånting och idag blev det Donnez som sjunger i mina lurar. Vill tipsa om en bra blogg: annahallen.se Hon äter enl LCHF och har många bra inlägg, hon är kostrådgivare och har gått ner själv väldigt mycket i vikt, hon kan detta med "bantning". Idag har hon skrivit ett jättebra inlägg om varför det är så svårt att gå ner i vikt. Jättebra!

Kommentarer

  • 14 mar 2012 17:46
    Twix
    Men låter som en riktigt bra dag, motion, kcal över, helt kanon :) . Har också varit och prommat m stavarna, och håller med, det var riktigt halt, man spände sig hela tiden för att inte trilla omkull, och stavarna flaxade iväg hela tiden, men tog mig hem iaf :) Ta ett ägg ikväll så kanske du håller dina kcal och är nöjd i magen när du går och lägger dig, LYCKA TILL! Kramiz

Logga in för att skriva en kommentar.