icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
18 september 2012 13:12
2

Dagen hittills

Än så länge har den här dagen gått riktigt bra, jag är nöjd so far :) Imorse när sonen for iväg på skolan så åkte jag iväg på affärn och handlade, när jag kom hem så dressade jag om och tog mig en 50 min promenad runt stan, soligt och fint men det var lite höstkallt. Jag åt frukost kl 7 med sonen och sen vid 10 när jag kommit hem från promenaden så åt jag 4 st macadamiannötter - åh dom är såå himla goda! Kl 12 åt jag lunch som bestod av fil, lite flingor och ett stort glas proviva jordgubb, nu ska jag klara mig på det tills jag får rast på jobbet, kl 16 blir det en pizzabit (hemgjord) som jag ska äta då, har redan skrivit in klart vad jag ätit och ska äta och ser att jag då har ca 500 kcal kvar som jag kan äta upp när jag kommer hem ikväll efter 18 om jag vill, jag hoppas att jag inte behöver :) Mer motion blir det också för jag cyklar till och från jobbet som sammanlagt blir 1 mil. Känner mig så himla nöjd, har klarat 1 dag och nästan 1 dag till!!! Jag ska försöka ta en dag, ett steg i taget den här gången, inte skynda på. Lycka till alla ni/vi som kämpar!

Kommentarer

  • 18 sep 2012 15:13
    Bra jobbat!! Du ska verkligen vara nöjd med dagen, det är verkligen inte lätt alla dagar!,
  • 18 sep 2012 17:22
    Bra jobbat!!

Logga in för att skriva en kommentar.