icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
7 maj 2013 17:53
1

Dag 2 i mitt "nya" liv

Gårdagen gick alldeles utomordentligt bra måste jag få säga, kände absolut inget sug el behov av att äta mer än jag skulle, vet att det brukar vara så när man är supertaggad så jag hoppas jag kan stå emot nu när helgen kommer, som dessutom kommer redan på torsdag, vet att det kommer att bli jobbigt för mig, vi ska nämligen iväg på en minisemester med husvagnen. När vi lever husvagnsliv brukar det kunna bli både det ena och det andra man stoppar i sig, jag hoppas verkligen att jag kan stå emot och även skriva in in MD varje dag så jag har lite koll, fyller även år på torsdag men jag ska inte bjuda på nån tårta el fika, klarar jag mig utan så får övriga familjen också klara sig utan födelsedagsfika :) Igår cyklade jag ju också första gången på säsongen och jäklar det känns i röven idag :) Men det är rätt skönt att cykla, jag vet ju det, varför jag börjat så sent i år beror på att det varit rätt så kallt och jag har problem med nacken så jag vill inte utsätta den för alltför mycket kyla och man vill ju inte klä sig som en michelingubbe heller får då flyter man ju bort i svett innan man är framme på jobbet. Men jag vet inte var jag lagt kondisen nånstans, den är totalt väck, jag flåsar som bara den och benen känns som spaghetti mellan varven, det har tagit mig ungefär 20 min enkel väg, men vet att jag snart klarar samma sträcka på ca 15-18 min. Har precis ätit middag och MD visar att jag har ätit 1195 kcal idag så jag har hållit mig inom ramen för 1200 kcal vilket jag tycker är jättebra, har även fått äta mig mätt, hoppas bara att jag inte blir så sugen på nåt att äta ikväll så jag måste ta av motionskalorierna för det vill jag inte, jag ska verkligen stålsätta mig, isåfall får jag väl ta mig en tekopp.

Kommentarer

  • 7 maj 2013 18:06
    Twix
    Härligt catta, låter som du är igång nu :)

Logga in för att skriva en kommentar.