icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 November 2012 20:15
8

Då har man ätit lite till då :(

Jaha så bra gick det!! :( :( har sen kl 19.45 hunnit äta: 1 portion glass, 1 macka med bregott och salami, 1 stor kopp varm choklad, 4 dubbelpepparkakor med bregott emellan... Fyfan så jävla dålig människa jag är!!! :) Gråter inombords, vill fan inte ha det såhär. Nä, nu måste jag försöka komma på nåt bra sätt att klara av det här satans suget jag har. Det står en stor skål med clementiner framför mig på bordet, tror ni jag ser den??? Nä, precis, inte är det ju clementiner jag är sugen på.... Sötsugsdemon?!..

Kommentarer

 • 5 Nov 2012 20:20
  lflickan
  Drick en kopp te och se om det hjälper.
 • 5 Nov 2012 20:33
  Tack för tipset men en kopp te är som att trycka på startknappen för att äta ännu mer, dessutom får jag halsbränna :(
 • 5 Nov 2012 20:34
  lflickan
  Det var ju inte så bra då.
 • 5 Nov 2012 20:36
  Nä :) jag MÅSTE försöka få fokus på nåt annat vilket inte är det lättaste.
 • 5 Nov 2012 20:55
  Köp inte hem det du inte vill äta, typ pepparkakor och glass.
 • 5 Nov 2012 21:27
  Du är verkligen inte en dålig människa för att du äter. Det bästa tipset är nog, som någon skrev, att inte köpa hem sånt som du inte ska äta. Då är det mycket svårare att äta fel iallafall..
 • 5 Nov 2012 21:34
  Tack för alla peppningar och tips! Jag ska verkligen tänka på allt i skrivit och försöka leva lite mer efter det. Jag vet ju att jag kan, har ju klarat det förut, vet bara inte vad det är som gör att jag just nu inte klarar av det, kanske nån inre stress... jag vet inte :(
 • 6 Nov 2012 05:12
  Twix
  Håller med de andra, det bästa är att inte ha något hemma, något "onyttigt" för då kan man ju inte äta det. Då är det ju iaf "bättre" att börja frossa i sånt som är nyttigt, om det suger så mycket så man verkligen inte kan låta bli att stoppa i sig något, för då när suget är så stort spelar det ju inte så stor roll vad man stoppar i sig, allt åker in som går att stoppa in genom munnen. Så bättre det åker in av det man då har hemma, det "nyttiga" :)

Logga in för att skriva en kommentar.