icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
1 april 2013 20:18
1

Början i dur, slutet i moll

Påsken började jättebra, jag var ståndaktig både skärtorsdag och långfredag men på påskafton så barkade det iväg, jag åt precis som jag skulle, det har jag gjort hela helgen men däremellan så har jag ätit både fika och godis, tack och lov inte så mycket men mer än vad jag ska eftersom jag inte alls ska äta det :) Men den här gången tänker jag inte gräva ner mig och bara fortsätta eländet utan imorgon är det nya tag igen, jag ska bara glömma det här misstaget, inte älta el tycka synd om mig. Ska väga mig imorgonbitti för att se hur mycket + det blivit av det här ätandet, förhoppningsvis är det inte så mycket men jag räknar med att det kan vara nåt kilo men det är bara att acceptera och sen gå vidare med nya friska tag.

Kommentarer

  • 1 april 2013 20:27
    samma här...pepp

Logga in för att skriva en kommentar.