icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 oktober 2013 09:15
4

Börja om? För miljonte gången....

Jaha, som vanligt så har det gått utför, nu börjar tankarna svänga igen, mot ett hälsosammare liv, jag hoppas att jag den här gången kommer lite längre än alla andra gånger!! Jag blir så jäkla (förlåt svordomen) ledsen, besviken och arg på mig själv för att jag inte klarar av detta med att bli hälsosammare, gå ner i vikt och må bra. Jag VILL ju må bra, jag vill inte ha ont i magen, ha en massa gaser, halsbränna, inte orka nåt, frysa jämt, VARFÖR kan jag inte inse att allt detta skulle bli bättre om jag gjorde en förändring?.......

Kommentarer

 • 21 okt 2013 09:30
  Så jag känner igen det du skriver, det kunde lika gärna handla om mig. Känslan att "det är så jobbigt att lyckas" har en förmåga att segra över känslan att "det kan gå ganska enkelt" (om jag hittar ett sätt som passar mig.) Den här gången har jag funderat vad som händer när jag ger upp och tror att det mest handlar om en sorts lathet. Jag hoppas att min "medvetenhet" ska hjälpa mig när fällorna kommer och jag tappar sugen. Tränar du? Ensam eller med andra? Jag tränar inte....men försöker få till en vettig motion i naturen här hemma (blir ju en slags motion det med) jag har aldrig sprungit men ska ge det ett försök, med låååång upptrappningstid! Har du familjen med på det här? Min man vet att jag kämpar och han hjälper till på sitt sätt. Barnen vet inget mer än att jag äter inte smörgåsar längre..... Håller tummar och skickar PEPPNING!!
 • 21 okt 2013 11:14
  Du är inte ensam! Jag börjar också om för miljonte gången. Tror själv mitt misslyckande beror på att jag kör själv, tror det skulle gå lättare om man hade mer socialt stöd och nån som förstod vad man går igenom och hur jobbigt det är stundtals. Peppkram till dig!
 • 21 okt 2013 12:31
  skönt att man inte är ensam i dom här tankarna :) känns i alla fall lite lättare. Jag tränar ingenting, gillar det inte, men jag försöker i alla fall ta promenader, har en crosstrainer ståendes härhemma men jag bara blänger på den ;) Javisst skulle det underlätta om man var fler, typ som viktväktarna, då är det lättare att klara det, jag har visserligen många kompisar som också försöker, egentligen skulle man ordna en grupp med dom, kanske vi alla skulle lyckas då? Skickar peppisar även till er FrånNu och Miz, tack för peppningen :) Har förresten precis kommit hem från en promenad ner på stan och affärn, 5 km, känner mig såå himla duktig :)
 • 23 okt 2013 07:53
  Twix
  Ja du, det är inte lätt, och varje gång säger man att nu j:ar ska ja klara det, så nu säger jag det igen, nu j:ar ska det gå :) börjar iaf bra med att vara sjuk, inte kul iof men slipper iaf frestelsena på jobbet, nu kör vi :)

Logga in för att skriva en kommentar.