icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
30 januari 2014 16:01
6

BLÄ

Vägde mig imorse och blev sååå besviken, det var +-0 och som jag har kämpat i veckan, har hållit mig under mitt kaloriantal, kämpat mot sötsug och stått emot, fattar inte varför vågen säger samma vikt som förra veckan... :( Blir så ledsen för det är såna här gånger som jag tidigare alltid fallit och tänkt -"det är ingen ide, det går ju ändå åt helvete". Ska verkligen försöka att inte hamna där den här gången men tankarna finns, dom snurrar i huvudet och så har vi sötsugs-Kalle som sitter på axeln och hånskrattar och tycker att jag inte ska bry mig om att kämpa, - ät du, det är ju ingen iden så vräk i dig säger han men jag SKA stå emot, SKA!! Åhh jag blir så frustrerad, det är ju i början (det här är min tredje vecka) som jag verkligen behöver få se bra resultat på vågen för då orkar jag stå emot bättre och orkar härda ut. Åhhh

Kommentarer

 • 30 jan 2014 17:06
  lenaek
  Du fixar det Pepp!!!!!
 • 30 jan 2014 18:08
  Ge inte upp! Fortsätt en dag i taget och du ska se, snart ser du resultat! Om du har möjlighet lägg in lite extra promenader också, det gör susen. Pepp pepp!
 • 30 jan 2014 19:29
  +-0 är bra mycket bättre än +något! Kämpa vidare så ska du se att det lönar sig och stirra dig inte blind på vågen. Du klarade att inte äta sötsaker på en hel vecka, det är ju super bra! Se det positiva med veckan istället! :-)
 • 30 jan 2014 20:00
  Tack snälla för ert pepp!! Jag ska fortsätta kämpa, jag ska fanimej klara detta, TACK än en gång!
 • 30 jan 2014 20:31
  schnork
  Du fixar det här!! Och glöm inte att det är den där jäkeln på axeln som har gjort att du hamnat här från första början. Så lyssnar man på honom/henne/den/det så blir det flera + istället... Fast jag vet att det är lättare sagt än gjort. Är likadan jag. :P :S =( Pepp!!!
 • 30 jan 2014 20:49
  Fortsätt att "sköta dig" så kommer proppen att lossna och vips tappar du massor på nolltid. Pepp

Logga in för att skriva en kommentar.