icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 maj 2020 08:09
1

Bannar mig själv!

55f35405-5dfc-4e2b-8678-c6aed4cf393b.jpg

Vilken misslyckad människa jag är 😢 jag ska ju gå ner i vikt, inte upp men att öka i vikt verkar vara det enda jag kan ..... på ett år har jag gått upp 10 kg, som jag året innan (2018) gick ner 😩 jag känner mig äcklig, misslyckad, ful och jävligt fet 😢 blir så arg på mig själv, varför kan jag inte låta bli att äta en massa strunt och varför kommer jag inte igång med mina promenader???... Latmasken har brett ut sig nåt enormt. Cyklar allafall till och från jobbet, vilket ger 1 mil/dag, jättebra men det räcker inte. 

Kommentarer

 • 24 maj 2020 09:22
  Bella50

  Nä du,  det är inte alltid lätt ...hur gärna man än vill.

  Har du listat varför du vill gå ner i vikt ?

  För vem du vill gå ner i vikt ?

  Vilka  mål har du satt upp?..... Realistiska eller ej ?

  Vilka " triggers" har du ? Mitt är främst mackor...

  Följ ev en kickstart för att komma igång...och hitta sen din egen modell som passar in i ditt liv.

  Där är vi alla så olika.

  Hoppas du kommer på rätt köl...ge inte upp. Massor med pepp 👍

   

   

   

Logga in för att skriva en kommentar.