icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
25 februari 2018 07:33
1

Både bra och dålig vecka

Denna vecka har varit både bra och dålig, dålig för att jag blivit sjuk i flunsan igen, bara 4 veckor sen sist, då hade jag torrhosta from hell, nu är jag snorig och har slem/skrällhosta istället. Har kämpat hela veckan på jobbet, lyckades klara mig från att gå hem sjuk men fredag eftermiddag när jag kom hem var det sova som gällde i stort sett resten av dagen, såg Talang men sen var det sova igen.

igår lördag var det lite bättre, förmiddagen ägnades åt att sova men sen från 14.30 höll jag mig vaken tills jag gick och la mig för natten kl 22.30, feber endast på morgonen. 

Känner mig piggare idag, ingen feber nu på morgonen så det bådar ju gott 😁

Sen det braiga! Vågen visade på 1 kg ner 👍🏻👍🏻 9 hg kvar tills jag gått ner 5 kg, känns ju helt underbart att vara på väg åt rätt håll, det har inte ens varit svårt, jag äter som vanligt men skriver ner allt och när man får det nedprintat så har man mycket lättare att hålla sig borta från det onödiga man annars stoppade i sig, man väljer rätt för att få äta så mycket som möjligt för dom kalorier man har kvar när man är sugen på nåt på kvällen 😁

Ha en bra söndag folks, själv ska jag fortsätta kurera mig med att vila, vila och vila.

Gillar

Kommentarer

  • 26 feb 2018 18:49

    Krya på dig. Grattis till minus på bågen!💐💐💐

Logga in för att skriva en kommentar.