icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 februari 2013 15:52
5

Åt skogen

Fan säger jag bara, varför ska en liten förkylning ställa till det så?!... Var hemma från jobbet igår, låg mest bara och sov för att jag hade feber, orkade inte laga nån mat så jag åt te och mackor både till frukost och lunch, pallrade mig upp och stekte pannkakor till middag, blev väldigt mycket mjölintag igår och det märktes på magen, den var alldeles i uppror och för att inte tala om odören runt mig :) ha ha ha Idag känner jag mig bättre, har ingen feber men väldigt ont i halsen av och till, har inte orkat laga nån mat idag heller men tyvärr varit så pass pigg att jag har kunnat ätia en massa jag inte ska äta, som t ex digestivekex,, mackor, kakor... usch och fy så dålig karaktär jag har, känner mig urusel, har inte ens orkat skriva in i matdagboken allt jag ätit :(

Kommentarer

 • 6 februari 2013 16:38
  Twix
  Vet du vad, ha inte ångest för det, då blir det bara värre, när det gått över, se framåt och ta nya tag, PEPP PEPP och Krya på dig :)
 • 6 februari 2013 16:54
  Tack, men samvetet är svårt att tygla :( att en sån här simpel sak som att vara lite sjuk ska sänka en, det är skit :(
 • 6 februari 2013 16:55
  utter
  Pepp till dig! :)
 • 6 februari 2013 16:58
  Det är lätt att falla tillbaka i det gamla när man är sjuk. Men jag tycker du ska ta nya tag, och inte ha dåligt samvete. Krya på dej:-)
 • 6 februari 2013 19:56
  Undrar just varför det är så lätt att ta till saker som är mindre bra när man lixom inte har tid, ork eller engagemang??????????

Logga in för att skriva en kommentar.