icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
16 September 2012 16:04
4

Åt h-e

Nu är det riktigt illa, men nu har jag bestämt mig för att börja skriva in allt jag äter, har varit jättedålig på det jättelänge. Jag har precis nu skrivit in vad jag hittills ätit idag, ligger på -118 kcal trots att jag inte ens ätit middag än :( det är ju mindre roligt, men så är det, det är bra att man får se sanningen i vitögat!! Vågar inte skriva in vad jag åt (vräkte) i mig igår, det var hemgjord pizza till middag, 200 g chips, en bilpåse, lite choklad och blåbärskaka med vaniljsås. Men fyfan så jag mått dåligt inatt, har varit uppe med ont i magen och nästan spyfärdig inatt mellan 3-4, jag kallsvettades nåt så hemskt, det var där och då som jag bestämde mig att nu får det fanimej vara nog med dom här dumheterna. Jag är ju för fan 45 år och beter mig som om jag var 10-11 år, fast sonen som är just 11 sköter sig betydligt bättre, han köpte sig en påse ostbågar och han har då kvar ännu...

Kommentarer

 • 16 Sep 2012 16:18
  Rogann
  peppkramar till dig Lycka till
 • 16 Sep 2012 16:25
  Åhhh va jag kände igen mig i det du skrev säkert många andra oxå! Det bästa är att du nu har kommit till insikt och att du vill ta tag i det!!! Att skriva vad och när man äter är ett jättebra sätt att få koll på sitt matintag, funkar säkert inte för alla men jag skulle "överäta" om jag inte skrev ner allt:) Kämpa, Kämpa du fixar detta !! //Tjing
 • 16 Sep 2012 18:17
  anne72 precis så är det för mig också, det går jättebra fram tills jag ätit middag, då bryter helvetet lös och jag bara vräker i mig av allt jag kan komma åt. Men nu har jag bestämt mig, här ska promeneras varje dag, minst 1 tim och så ska jag inte äta en massa "skit" mellan måltiderna. Jag har klarat det förr och jag tänker klara det igen!!! :) Nu kör vi, vi ska, vi kan och vi kommer att klara det!!!
 • 16 Sep 2012 18:42
  Jag äter oftast när jag inte har nåt att göra el är uttråkad, precis som du, och så när jag ska se TV, det svåraste att bryta är just det här mönstret med TV och äta, det är det jag måste sätta största fokus på för att bli kvitt. Pepp pepp anne72, nog f-n ska vi klara det här, vi har ju matdagbokens alla härliga och peppande medlemmar som hjälper oss :)

Logga in för att skriva en kommentar.