icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 januari 2012 08:55
3

Är huvudet dumt får kroppen lida...

Ett ordspråk som verkligen stämmer!! Jag vet att jag inte ska äta t ex chips och godis för då pajar min mage direkt, den blir uppblåst, gasig och allmänt otrevlig att ha och göra med men ändå så sitter jag där och äter chips i massor, till det så dricker jag pepsi, fy fan så jävla dum man är egentligen!! Har mest legat och fisit under täcket inatt, magen har bullrat och låtit, har varit allmänt jobbigt att sova för jag har vaknat flera gånger av att jag har ont i magen. Nä nu jäklar måste jag verkligen komma på banan igen, jag ska ju dessutom gå ner i vikt, inte sjutton kan man sitta och äta en massa chips då!!! Jag vet ju hur bra jag mår när jag inte äter en massa godis och kolhydrater - varför i hela friden utsätter jag mig för det då hela tiden?... Jo, det är sockerberoendet som gör det, det är så himla svårt att avstå och när suget sätter in - oj oj ja det är inget som kan stoppa en från att stoppa onyttigheter i munnen, ibland är det nästan så illa att jag funderar på att ta bilen för att köpa t ex choklad el andra sötsaker bara för att jag är så himla sugen men där har jag åtminstone varit duktig och satt stopp, inget onödigt bilåkande bara för en godis, nä, ska jag ha då måste jag promenera och det är 30 min prom ner på stan, ibland har jag faktiskt prommat iväg men oftast så blir jag lat och stannar hemma men då äter jag det som finns hemma, finns inget sött så kan det bli en macka el en korvbit el nåt sånt istället men suget är fortfarande kvar. Men redan igårkväll (efter chipsfrossan)så kände jag att jag nog håller på att ta mig ur diket och upp på banan igen, idag blir det till att äta normalt. Det blev ett långt inlägg men jag kände verkligen att jag måste få skriva av mig lite, tack för att du läste hela texten! :)

Kommentarer

 • 8 januari 2012 09:00
  caga
  Vet precis hur du känner dig, lycka till!
 • 8 januari 2012 09:30
  Det är INTE kul när magen får frispel men det är ju som sagt jag själv som orsakar det hela men precis som du skriver SKSKSK så är det ju så himla gott! ;) Men jag har märkt att om jag sköter mig och t ex på helgen tar lite mörk choklad så är det inga problem, men av nån anledning (sockerberoendet kanske..)så går det ju inte att bara ta lite...
 • 8 januari 2012 09:43
  Twix
  Jag har märkt att jag klarar mig bättre när inget sådant finns hemma, när vi låtit bli att köpa sådant, för när det finns är det ju svårt låta bli när suget sätter in, och när vi köper så köper vi kanske bara en påse och sätter i väldigt liten skål, istället för förut, stor skål :) samma sak m maten, jag tar min mat på en assiett istället för på stor tallrik, lättare då att ta mindre mat :) och äta ofta minskar också suget tycker jag, testa :)

Logga in för att skriva en kommentar.