icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
15 mars 2012 19:08
3

Än så länge en bra dag

Hoppas den nu fortsätter vara bra. Inget sug heller och det är jag innerligt glad för. Har ätit LCHF-pankisar till middag, gjorda på mandelmjöl, riktigt goda pannkakor! Åt t o m grädde och hallon till, ändå har jag kvar 200 kalorier som jag kan äta upp senare om jag vill men jag hoppas att jag klarar mig utan att behöva äta upp dom och blir jag ändå sugen så ska jag ta mig ett kokt ägg. Ska ikväll på massage också, längtar för jag behöver det verkligen :) Imorgon fredag har jag en kort arbetsdag, endast 3,45 tim, blir en bra dag, sen kommer även min mamma och pappa hit och hälsar på under helgen, hoppas bara att jag klarar av att hålla mig från att äta en massa onödigt (som det brukar bli när dom kommer, man "unnar" sig så mycket).

Kommentarer

 • 15 mar 2012 20:24
  Twix
  Så bra att dagen har varit bra :) det där m ägget låter ju också bra :) sedan kan jag förstå hur det kan bli när dina föräldrar kommer, säkert svårt att hålla sig, försök äta mycket ägg och ta bara lite av det goda, mät upp i en skål det du "får" äta som jag berättade att jag gör och försök låta dom andra äta resten, ta promenader så du får mer att "äta för", gärna redan tidigt på morgonen så har du gjort bort prommisarna och kan tänka på annat :) och råkar du nu ändå överskrida så deppa inte utan ta nya tag sedan :) Hälsa till "gamlingarna" :)
 • 15 mar 2012 21:53
  Tack Twix för tipsen och peppet, jag ska definitivt göra som du skriver, mamma ringde ikväll och frågade om hon skulle köpa godis på Dollarstore, NEJ, sa jag, ingenting behöver hon köpa, hon lät nästan besviken, skulle handla åt pojkarna iallafall, tur dom ville ha sånt jag inte tål :) Jag har en LCHF-chokladmousse i kylen och har köpt popcorn så det är vad jag får äta i helgen, inte bägge samma dag. Lovar att höra av mig om jag behöver pepp, skickar sms el ringer :)
 • 16 mar 2012 05:04
  Twix
  Bra :) ha ha förstår att hon blev besviken när hon inte fick köpa en massa gott, bra du sa nej :) jag ska också äta popcorn, jag mäter upp det jag får äta och räknar in det redan på morgonen så jag förbereder mig :) har alltid tfn på mig så ring/sms:a när du vill :) sedan kan man ju alltid ta en extra prommis så man räknar med att få kcal över, ifall man skulle ta något mer i munnen på kvällen :) En sväng på MrCross ger nog mer kcal än prommisar, så ta en sväng på den.

Logga in för att skriva en kommentar.