icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 augusti 2018 10:29

2 veckor som gått åt skogen!

Det här är inte roligt att pränta ner... jag har på 2 veckor gått upp 2,3 kg men samtidigt har jag minskat midjemåttet med 2 cm under senaste 4 veckorna. Förra veckan blev jag väldigt förvånad över plusset för då hade jag verkligen skött mig, både promenerat och kört milon varje dag, den här veckan vet jag att det är mitt eget fel, har haft besök av mamma och pappa, vilket innebär att man äter sånt man inte borde, när dom åkte hem i torsdags så var jag så inne i att äta en massa "skit" så jag har fortsatt på den banan, har iallafall kört milon ons, tors och fre, så vem vet vad plusset hade varit på om jag inte motionerat..?...

Har en vecka kvar på semestern, den veckan ska det inte fuskas en massa, ska visserligen åka till mamma och pappa till helgen men det är ju bara 2 dagar, då SKA jag klara av att inte falla in i dåliga vanor igen!

Ja har lovat mig själv att inte bli deppig och bara skita i allt om detta händer, vet ju att det kan bli så ibland, bara fortsätta med dom goda vanorna man haft innan! 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.