icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 januari 2012 12:00

-2,5

YES! Jag är glad efter dagens veckovägning, det var -2,5 kg på vågen!!! Helt otroligt, men så har jag skött mig exemplariskt också :) Idag fick jag tom med gubben på en promenad i solen, härligt med sol igen, den har vi inte sett på länge! Det blev en kortare runda, den tog 30 min, men bättre det än inget alls. Har precis tagit ut en plåt med LCHF-bröd ur ugnen, det luktar pizza här för jag satte pizzakrydda i smeten, jag bakar Katrin Zytomierskas bröd med ägg, keso, fiberhusk, fibrex, linfrö (utesluter jag för jag gillar inte det), solrosfrö (tar jag lite extra av istället för linfrö), bakpulver, salt och valfria kryddor, jag brukar använda timjan och ibland även pizzakrydda. Det är jättegott bröd.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.