icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
25 september 2009 07:47
2

Wiiiihuuuuu! -15 kg

Har gått och väntat på den här stunden ett tag nu. -15 kg sedan starten i slutet av augusti. Wiiiiihuuuu! Jag var säkert superglad i två minuter efter att jag vägde mig och sedan blev jag stucken av en geting i handen. Handen är redan större och lillfingret är nästan dubbelt så stort :( Men inte ens det kan dämpa min glädje faktiskt. - 15 kg var bara en dröm för ett par månader sedan, så: Wiiiiiiiiiiiiiiiiihuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!

Kommentarer

  • 25 september 2009 18:53
    Wow! Grattis! Minus 15 kg på mindre än en månad eller? Gryyymt bra jobbat! Hur bär du dig åt? (har inte läst hela din blogg, kanske skulle göra det :-)). Trevlig helg!
  • 25 september 2009 21:12
    Var så uppspelt så det blev fel. Slutet av juli förstås. 2 månader har det tagit. Wiiihuu ändå!

Logga in för att skriva en kommentar.