icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
22 september 2009 09:09

Supergod salladsost

Hej! Jag tycker att Feta-ostar är helt oumbärligt när man gör sallad och nu har jag hittat en supergod variant. Den är tillverkad i Danmark men marknadsförs under namnet Ockelbo salladsost. Ujujuj va bra den är. Jag hittade den på ICA i Emmaboda och har aldrig sett den någon annanstans. Ser ni den så slå till!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.