icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
7 mars 2010 14:35
4

Ny svettig promenad

Tog en rask promenad till med hundarna och blev ordentligt.svett åsså mat på det direkt efter. Känner mig lite lätt trött men mår bra idag. Får se om det blir nåt mer käka idag, tror nog inte det så full som magen känns idag. Får se om jag når ner till mitt nästa delmål i morgon bitti: 30,0 i BMI och 60% av övervikten borta! Jag startade på 40,0 i BMI så du förstår att det är en milstolpe som är på gång.

Kommentarer

 • 7 mars 2010 14:40
  Gott att höra! Jag ska också ut en sväng strax.
 • 7 mars 2010 16:53
  Bgitta
  Håller tummarna att du når ditt delmål i morgon. Oddsen är ganska goda:-)
 • 7 mars 2010 16:56
  Hoppas du når delmålet i morgon. Grattis till ditt fina resultat. Det tar ett tag innan huvudet förstår förändringen. Fortsätt kämpa på.
 • 7 mars 2010 19:37
  Grattis ;) Jätte roligt! Har du klarat dig så här långt är jag säker på att du klarar dig ända till målet ;)

Logga in för att skriva en kommentar.