icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
26 april 2010 23:01
3

Ny siffra

Då ramlade vi ner till 98,9 kg. Det var trevligt att se en ny siffra på vågen. Har haft två bra fokuserade matdagar nu, det känns som om jag är på spåret igen. Vi får se om det kan bli lite fart på det hela nu.
Ska i och för sig laga mat med en proffskock i morgon men det blir nog bara kul.
gonatt

Kommentarer

 • 27 april 2010 06:48
  Grattis till minus, du är duktig. Alltid roligt att se lägre siffror på vågen.
 • 27 april 2010 09:56
  Bgitta
  Vilket viktraaaaaaaas - grattis
 • 27 april 2010 17:47
  Grattis till ett bra minus, min våg verkar ha fastnat i ett nytt läge så jag blir lite avundsjuk på alla som lyckas bra just nu. Men........min tid kommer väl också :) Lycka till

Logga in för att skriva en kommentar.