icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
25 oktober 2009 20:05

kisserundor

Nu har jag fått mina hundar till nya lägenheten. Det går inte att göra som hemma, släppa ut dem lösa i trädgården. Här MÅSTE jag gå ut och gå med dem flera ggr per dag. Då det är flatcoat retrivers så har de massor av energi som de vill göra av med. Nu har jag alltså två personliga tränare ! Jag märker också att jag tycker det är bra mycket roligare att gå när man inte har lika mycket "bagage" att släpa runt på. Så nu börjar fas två i min viktnedgång, vardagsmotionen! Viktmässigt denna vecka har det varit plus minus 0, men det kommer mera...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.