icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
28 februari 2010 09:56
1

Inloggad 500 ggr

Den här hemsidan måste vara bra, det är nu 500:e gången som jag loggar in här. Det är lite drygt 2 gånger per dag för mig. Johan, du måste ha gjort något rätt! :-)
Sitter och väntar på att mina frukostägg ska koka och skriver en liten snutt till idag. Jag var ute med hundarna och gick i 90 minuter. Men jag känner i både knä och rygg att det var lite för mycket. Lilla hunden, ja han är inte så liten han väger 27-28 kg, envisas med att gå i de upplogade snövallarna och nu när det är så mjuk och våt snö får han jobba ordentligt. Han slocknade fullständigt när vi kom in. Det gör nog jag och stora hunden (42 kg) också alldeles strax. jag vägde mig före och efter promenaden bara för skoj skull. Jag tappade 5 hg! Men nu ska jag äta och dricka så fyller jag på med det jag förlorade.

Kommentarer

  • 28 februari 2010 10:21
    Kul att höra Falis! Nu ska jag också gå en lång promenix med min kära hund. Ha en fortsatt bra dag! / Johan

Logga in för att skriva en kommentar.