icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
22 november 2010 22:06
1

Go omelett

2 ägg, lite vispgrädde, parmesanost och citronolja. Stek i pannan. Släng på små bitar rökt lax när omeletten börjar bli färdig. mums mums!

Kommentarer

  • 3 december 2010 21:57
    Stinta
    Tänkte på ditt förra inlägg. Det brukar fungera likadant för mig. Äter man för mycket socker så smäller det till på vågen, men det försvinner fort igen tack och lov. Jag äter inte LCHF så min kropp är van vid kolhydrater men för varje "onyttig" dag går jag upp 1kg. Dessutom så äter jag något väldigt kolhydratrikt eller sött på morgonen så blir hela dagen hopplös! Konstant sug/hunger, brukar sluta med en rejäl kcalöverskott innan dagen är slut. Tack för din peppning också!

Logga in för att skriva en kommentar.