icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
25 september 2009 09:15
2

Getingstick

Efter bara någon timme så har svullnaden på handen gått ner ordentligt. Skönt, det innebär att jag inte fått någon allergisk reaktion. Min bror har fått stora reaktioner på bi- och getingstick medans jag aldrig fått något stick förut så jag visste inte om jag var känslig också. Men det var ju skönt, då kan jag fira -15 kg hela dagen utan bieffekter. (ha ha försök till göteborgslustighet)

Kommentarer

  • 25 september 2009 10:45
    gittan52
    Grattis till de tappade kilona och till att getingsticken trots allt var lindrigt!
  • 25 september 2009 18:46
    Grattis, längtar tills jag har gått ned så mkt! Blir peppad av att andra lyckats!

Logga in för att skriva en kommentar.