icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
10 maj 2010 23:06
2

badminton

Spelade badminton för första gången på ett och ett halvt år. Det var frustrerande och helt underbart. Frustrerande för att jag inte hade någon timing i slagen eller var jag var på banan och att jag missade så många bollar. Underbart för att svetten flödade och att jag kände mig så lätt i banan, jag var på tå hela tiden. Men det är klart att förra gången så vägde jag också 38 kg mera.
Det var så roligt att vi kör i morgon också. Så på onsdag förväntar jag mig en häftig träningsvärk. Den ska jag nästan stoltsera med för det kändes faktiskt som startskottet på motionsdelen av min viktnedgång. Mår så bra just nu, är nog hög på endorfiner eller nåt!

Kommentarer

  • 11 maj 2010 09:27
    Stinta
    Grattis :)
  • 16 maj 2010 19:00
    Härligt. Du kommer säkert att känna av en del muskler, men det är det värt. Ha det, Vivan

Logga in för att skriva en kommentar.