icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
18 oktober 2010 09:57
3

4 hg till

Oj det går nästan för bra det här! 4 hg till har jag tappat sedan igår.
Ja, jag väger mig faktiskt varje dag. Det har jag i princip gjort sedan jag startade förra sommaren. Jag tycker att det ger mig bättre koll på var jag står än att bara kliva upp på vågen en gång i veckan. Och som det går nu så får jag bli glad 7 ggr på en vecka istället för bara en.

Kommentarer

  • 18 oktober 2010 11:34
    Grattis, tror jag ska skaffa mig en ny våg, jag tror inte min är riktigt rättvis, dessutom är det ingen digital men det är heller ingen skit våg för 99 kr så den borde vara bra.
  • 18 oktober 2010 13:01
    Grattis!
  • 20 oktober 2010 18:44
    Jag beundrar din envishet Falis! Du kommer att lyckas! Bra jobbat! :)

Logga in för att skriva en kommentar.