icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej!
Sommaren 2009 så nådde jag botten då jag klev upp på vågen och kunde konstatera att jag hade 40,0 i BMI vilket klassas som sjuklig fetma. Det fick mig att börja leta efter det som skulle kunna vara min metod för att gå ner. Jag hade allvarliga funderingar på en gastric bypass men hittade till slut LCHF samtidigt som matdagboken. Det tillsammans med att jag byggde upp både målbilder och skräckbilder i huvudet om hur jag ska se ut och må när jag fyller 50 gjorde att jag äntligen klarade av att ta tag i min vikt, mitt beteende och de bakomliggande orsakerna till mitt matmissbruk.

Sommaren 2010 så hade jag gått ner 42 kg, minskat midjemåttet med 30 cm och höftmåttet med 15 cm.

Sen var jag väldigt nöjd med mig själv och tappade fokus, slutade skriva i matdagboken och slutade väga mig och började sakta gå upp igen. Nu i november 2011 så har jag gått upp 22 av de 42 kg jag tappade. Jag säger bara en sak:
Hej igen Matdagboken! Jag behöver dig!
23 februari 2010 22:39
3

- 30 cm i midjan

En av systers mätningar var också midjemåttet som gått ner med hela 30 cm sen i somras. Fatta det! 30 cm, det är ju inte klokt!

Kommentarer

 • 23 februari 2010 23:31
  Stinta
  Det är ju helt otroligt! Grymt jobbat!
 • 23 februari 2010 23:34
  Du är grym, det tål att upprepas. Grattis!
 • 24 februari 2010 07:54
  Grattis, hela 30 cm. Det är otroligt bra gjort av dig!!!!!!! Och bara sen i somras. Hoppas snart alla dina värden blir bra också:) Själv hoppas jag få ner mitt blodtryck genom viktminskningen så att jag på sikt slipper medicin

Logga in för att skriva en kommentar.