icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

FVSs blogg

75 kg 55 kg 1100
10 oktober 2018 14:08
2

Vilken metod ska jag an ända?

Vågen visar alldeles för mycket så vill köra igång en kickstart men vet inte vilken metod som passar mig bäst. Det står mellan LCHF eller Paleo . Det som gör mig lite rädd för LCHF är allt fett! Har gjort en gastrisk by passs operation för någrar sedan och är lite känslig för för mycket fett men samtidigt verkar det vara den effektivaste metoden för att få bort sötsuget och gå ner i vikt. Någon som haft mycket sötsug och använt sig av Paleo och samtidigt gått ner i vikt? Allt socker gör även att min hy är jätteful med massa finnar. Föreslagit någon om vilken metod jag ska välja?

Kommentarer

 • 10 okt 2018 14:23
  LissaLo

  Med en GP i bagaget ska jag välja Paleo. Där är också litet kolhydrater och de flesta kommer naturligt från grönsaker. Håll dock bort frukt under viktnedgång!

 • 10 okt 2018 22:50
  ulla165

  Jag äter LCHF, okey jag äter min egen variant. Dvs att jag har plockat bort mjöl, ris, mm helt enligt lchf-principerna. Men på mina lchf-recept minskar jag alltid mängden fett, vispgrädde, mm. Man behöver ju inte följa recepten slaviskt. Jag kan dock inget om GP!

  Senast uppdaterad 11 okt 2018 09:05

Logga in för att skriva en kommentar.