icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

FVSs blogg

75 kg 55 kg 1512
19 oktober 2018 13:31
2

Dåligt samvete!!

Redan redo för en time out känns det som! Inne på femte dagen och det känns!! Huvudvärk delux och lite små irriterad. I måndags kände man sig motiverad till 1000 med att börja med kickstarten men så här fem dagar efter har det inte blivit riktigt som man önskat. Träningen har det blivit si sådär med. Maten har jag klarat av ganska bra. Sötsuget är borta och det har jag inte haft några problem med vilket var min största farhågor eftersom jag är en gottegris! Maten har däremot varit lite jobbig. Tycker att jag inte annat än står vid spisen och laggar mat. Maten är god men portionerna är så stora att jag inte orkar äta mer än 3/4 och det gör att efter två timmar är jag små hungrig igen!!! Vet inte om jag kanske måste försöka få in två mellanmål om dagen oxå? Är ju gastrisk by pass opererad så kan ju inte äta lika stora portioner och det jag äter går ju mycket snabbare ut ur kroppen....

Ja iaf är motivationen på noll just nu. Och sen har man ju massa inplanerade middagar ute med vänner den närmaste tiden vilket oxå känns jobbigt. För man vill hålla sig till dieten men samtidigt är det så mycket som lockar att gå ut och äta och ha det kul. Jaja

 

Blev ett långt inlägg men skönt attfå skriva av sig lite. 

Ha en trevlig helg alla😃

Kommentarer

 • 19 okt 2018 13:57
  gittan52

  Kanske blir det lite annorlunda efter en GP-operation. Du kanske behöver dela upp ditt matintag på fler tillfällen? Johan & co kan säker tipsa dig om bra alternativ.

 • 19 okt 2018 19:32
  paloma

  Det kommer alltid att komma en massa kalas, helger och bjudningar, det bästa är om man bara kör på som man planerat. Det finns inget lämpligt tillfälle att börja på om man ska undvika det som kallas livet, för om det ska vara en hållbar viktnedgång så måste man förändra sitt matintag för väldigt lång tid framåt.

  Det kanske är en övergångsperiod som det känns extra jobbigt, och du behöver kanske dela upp dina måltider på fler tillfällen som du själv säger.

  Hoppas du hittar din motivation igen🙂

Logga in för att skriva en kommentar.