icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
16 april 2013 08:46
2

Tredje veckan och det rullar på!

Testar just nu lite olika frukostar och försöker få ihop vardagspusslandet med maten. Paleogröt var en höjdare, och lite snabbare än att steka plättar. Vill gärna sova in i det sista på morgnarna, så allt som går hyfsat snabbt gillas. Gjorde igår en matsedel för veckan ihop med barnen, tack för tipset Cirpa :)! Ska finurla på hur en del av rätterna kan göras så enkla som möjligt - LCHF till mig och lite lchfnära för barnen. Kan gott tänka mig att laga LCHF till dem också, men det ena barnet är allergiskt mot ägg, så det är inte helt enkelt. Det får komma efter hand. Lånade en LCHFkokbok på bibblan igår, Ulrika Davidssons "LCHF på mitt sätt" ska bli kul att se vad den har för gott. Har en annan med henne "Lättlagad LCHF", och dessutom Klara Dessers "Klaras bästa LCHF-recept". Och så sparar jag på mig i min egen kokbok här på MD. Inspiration behövs! Dags att pipa iväg till plikterna. Ha en skön vårdag alla!

Kommentarer

  • 18 apr 2013 08:25
    Låter gott, snabbt och nyttigt! Jag måste kapa kolhydrater, så det blir tyvärr inget "över" för yoghurt har jag märkt.
  • 17 apr 2013 21:52
    Nos
    Håller med om frukost. Fort ska det gå. Jag äter inte LCHF-men väljer bort kolhydrater för det mesta. Jag käkar 3 dl yoghurt, 5 valnötter och 2 msk solroskärnor, och det är väldigt mkt bättre än havregrynsgröt, som jag körde förr om åren : ) men som sagt, inte LCHF...

Logga in för att skriva en kommentar.