icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
22 juni 2013 11:11

Justerar lite och kör på

Pausar den periodiska fastan ett tag, och registrerar min mat i matdagboken den kommande veckan. Blev plötsligt hungrigare på förmiddagarna och funderar på om jag har jag ätit för lite när magsäcken krymt, har iallafall inte klarat av att äta upp mina portioner. Hungern, eller suget (?), har gjort att jag nallat nötter och 70%-ig choklad, och definitivt inte klarat 5% kolhydrater per dag. Justerar och kör på enligt beprövat recept (strikt lchf) med mat mer regelbundet, men ska gärna fasta igen snart. Borde ha nått delmål två idag, men väntar med vågen och måttbandet till imorgon. Tror dock att jag ligger en bit ifrån, viktmässigt. Måtten har jag inget mål för, men det kanske jag borde skaffa? Tittar på bilder från midsommarfirandet och det är peppande. Man är inte så snygg när man hoppar "små grodorna" iklädd BMI 40, men tar jag på mina snälla glasögon kan jag ändå se att jag har gått ner litegrann. Och jag hade en ny klänning i en storlek mindre än vanligt :). Midsommar, matmässigt, blev inte helt enligt plan, jag åt plötsligt några bitar sill och två nypotatisar innan den varmrökta laxen med romsås på smetana, och sen en klick glass till jordgubbarna med grädde. "Belönades" med raketmage i morse, men tackolov inget magknip... Det är bara midsommar en gång om året! Hoppas ni fick en fin dag!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.