icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
18 juni 2013 13:07
3

Fortsatt nedåt, PF funkar för mig!

Har fortsatt med den periodiska fastan i min LCHF-diet, och trivs hur bra som helst med den. Har inte haft några besvär mer än att magen mullrade den första morgonen. Är inte hungrig, så tiden jag sparar på att inte äta på morgnarna är enbart en vinst. Dricker en kopp te, bläddrar i morgontidningen och småpratar med barnen. Mysigt. På vågen har det hoppat lite upp och ner, kanske för att jag ätit lite jordgubbar och lite vattenmelon och förmodligen bundit vätska. Och så blev det visst tre glas vin på släktkalas i lördags, vilket kändes söndag morgon! Länge sen jag var påverkad av så "lite" vin. Ny lägstavikt iallafall med 2 hekto ner igen. Stående ovationer för denna livsstil, det är verkligen noll problem att sköta maten trots stress, picknick, kalas, sjukdom, regn vid fel tillfälle eller lång dag i stekande sol. Har aldrig varit med om ett sätt att äta som funkar HELA TiDEN och är lycklig över att slippa "nu misslyckades jag igen"-känslorna. Jag har ju valt att bara försöka öka vardagsmotionen, och mitt viktras är inte heller beroende av om jag hinner träna eller inte. Känns bra. Hoppas få LUST att träna när kroppen krymper, för jag tycker ju att det är kul. Och ju äldre barnen blir, desto lättare att hitta egentid som ensamstående förälder med barnen på 100% (eller att hitta träningsformer som funkar med dem). Nu ska jag ge gräsklipparen (handjagare) ett litet träningsvarv, på tal om vardagsmotion. Pepp alla!

Kommentarer

 • 18 jun 2013 14:49
  Härligt att du hittat rätt, grattis! Johan, Matdagboken.se
 • 18 jun 2013 17:03
  Mumsan76
  Va kul för dig :)!
 • 18 jun 2013 18:36
  lenaek
  Jätte roligt för dig!

Logga in för att skriva en kommentar.