icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
22 april 2013 14:42

Fjärde veckan och har fått grus i maskineriet

Har gått upp ett kilo igen och sötsuget är tillbaka. Fanken också! Jag, som alltid ska vara duktig och okrånglig och alla till lags, betalar nu priset för att äta lunch i grupp tre ggr/vecka. Det är inte helt självvalt, utan ingår i en naturunderstödd rehabilitering för sjuksskrivna med utmattningsdepression. Trodde att jag kunde njuta av lyxen av att få fina, nyttiga, hemlagade måltider, men tyvärr. Jag tål inte kolhydrater, och nu får jag en baksmälla av dessa luncher. Arg på mig själv, och har ingen riktigt bra lösning. Än :).

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.