icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Äter strikt LCHF, har 65 kg att gå ner (minst). Bloggar lite sporadiskt. Vill inte ha fler måsten, men kanske bättre att blogga här än att hänga på Facebook?
27 juli 2013 11:04
1

Delmål 3 uppnått! (LCHF)

Rolig vägning i morse eftersom jag nu kommit under 126 kg. Förmodligen har de två senaste dagarnas 16:8 fasta gett lite resultat. Kanske är det vätska igen som försvunnit, det går väl inte att säga, men jag behövde lite pepp idag, så jag nöjer mig med att se trenden: minus! Har lagt in en massa delmål på vägen, märker att jag behöver beta av varje eller varannat kilo för att behålla hög motivation, hade hoppats att det skulle "rasa av" mig, men nope... Men jag är sjukt nöjd ändå! 8 hekto till, sen har jag gått ner 10 kilo sedan i april. Utan att träna, och utan att vara hungrig. Det här är verkligen ett sätt att äta som jag kan fortsätta med. Den dagen jag stabiliserat mig på nån slags målvikt (70 kilo-ish) kommer jag att lägga på mer frukt, för det saknar jag lite, även om mer LCHF-vänliga bär egentligen är godast! Igår när jag och yngsta sonen spankulerade i vår lilla trädgård och plockade smultron, två sorters hallon, och sommaräpplen kändes det dock helt naturligt att äta av allt. Sommaräpplena kokte jag klassisk kräm på (med bl a socker och potatismjöl), vilket gjorde att jag bara smakade en tesked och barnen slukade resten. Jag ska försöka hitta en nyttigare variant, för det är roligt att kunna ta vara på de fina äpplena, men en halv deciliter tillsatt socker till mellis är ju inte så bra för barnen heller. Handlade lite mer kläder till mig igår, skulle egentligen väntat tills jag nått delmålet, men igår var det läge med barnvakt. Tappar ju lite vitsen med hela belöningssystemet när jag inte väntar till uppnått delmål, innan jag belönar mig, men jag är inte helt övertygad att jag passar för den typen av morötter (förbud?). Delmål ja, belöningar tja? Strunt samma, nu har jag lite snyggt inför försiktig jobbstart om 16 dagar! Pepp på er andra!

Kommentarer

  • 27 jul 2013 22:04
    evave
    Belöningar eller delmål....vad spelar det någon roll när du går ner i vikt. Bra jobbat!

Logga in för att skriva en kommentar.