icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

På väg!

1090392
Mina nyckelord: Planering av mat, känna mig behagligt mätt och inte ha sockersug. Njuta av rörelse och en smidig kropp. Kunna ha kläder som sitter snyggt och hålla storlek 38.

Visar poster från October 2018

19 oktober 2018 07:09
5

Ett lätt återfall

Det var en väldigt trevlig onsdag då Bella här på MD och jag fick chans att träffas och det var två år sedan sist. Tiden springer verkligen iväg men kändes samtidigt som tiden stått stilla då vi hade hur mycket som helst att prata om och att man...

Läs mer Kommentera
11 oktober 2018 22:41
5

Recept på god äppelpaj

Ikväll hade jag min systerdotter på besök och hur trevligt som helst.  Jag bjöd på rotfruktsgratäng, kycklingspett, sallad och en god äppelpaj till efterrätt. Visst är det något speciellt en höstkväll att ta ut en väldoftande äppelpaj ur ugnen.. 

Det st...

Läs mer Kommentera
10 oktober 2018 07:58
2

Dags att väga sig

Jag är egentligen motståndare till våg då jag tror mer på att kläderna talar och känslan.  Dock som jag har skrivit förut vill jag ha in vågen som kontroll. Det är ett på något sätt en vägvisare om jag är på rätt väg eller inte. Jag har...

Läs mer Kommentera
5 oktober 2018 08:06
7

Ätfria zoner

Jag håller mig smal miraklulöst nog och i veckan köpte jag en kavaj i storlek 36 på Vera Moda som satt hur bra som helst.  Känns verkligen bra för jag känner mig så mycket lättare i kroppen än förut. 

Precis som jag funderat förut hur jag kunde gå upp...

Läs mer Kommentera